Studieruimte


Studieruimte

Wie op zoek is naar informatie over het Rijswijks cultureel erfgoed, of zich bezighoudt met genealogisch onderzoek, kan terecht in de studieruimte. Tal van bronnen kunnen hier worden geraadpleegd. Denk aan het bevolkingsregister, doop-, trouw- en begrafenisregisters, notariële archieven, topografische informatie en documentatie over Rijswijkse kunstenaars. De bibliotheek bevat vrijwel alle publicaties over Rijswijk die sinds de 17de eeuw zijn uitgegeven. 

De studieruimte is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag en is vrij toegankelijk. Wilt u zo vriendelijk zijn uw komst aan te kondigen? Dat kan via info@museumrijswijk.nl of 070 - 3903617. Dan weet u zeker dat er iemand in de gelegenheid is om u te ontvangen.

Bent u bezig of wilt u beginnen met het uitzoeken van uw eigen “Verborgen Verleden?” Heeft u bij het maken van uw stamboom of stamreeks uitgebreidere hulp of advies nodig? Neem dan contact op met Arjan Kwakernaak van Museum Rijswijk, info@museumrijswijk.nl of 070 – 3903617. Hij informeert u over de mogelijkheden.