Museumwinkel


De winkel van Museum Rijswijk biedt een ruim assortiment aan boeken, kaarten en uiteenlopende cadeauartikelen. De winkel ligt bij de entree van het museum; ook zonder entreekaartje kunt u vrijblijvend binnenlopen.
In de museumwinkel kunt u terecht voor het aanschaffen van een museumkaart, VVV-cadeaukaart en/of cadeau-toegangstickets voor onze diverse tentoonstellingen.

Boeken en kaarten
Er is een groot assortiment boeken over hedendaagse papier- en textielkunst, pop-up boeken en uiteenlopende publicaties over (de geschiedenis van) Rijswijk. Daarnaast zijn er boeken die verband houden met de lopende tentoonstelling(en). Tevens vindt u hier ook een grote selectie (handgemaakte) kaarten.

Catalogus Papier Biennale 2020 THUIS / HOME
Klik hier om de catalogus van de Papier Biënnale 2020 te bestellen!

Papier
Er is een grote, wisselende papiercollectie, zoals Bhutanees papier, Papyrus papier, Gampi papier, Mulberrypapier, Loktapapier, Japans Papier, katoenpapier en boombast van de moerbeiboom.


Cadeau artikelen
U vindt in de winkel leuke cadeau artikelen voor jong en oud van onder meer de volgende merken: Meri meri, Koda, Duo Design, Pa Design, +d Design, Kaiko, Piet Design, ,By Textielmuseum, Samira Boon, Sparenberg designworks, Col-lec-tion, Midori Japan, Coral & Tusk, Okonorm, Iris Nijenhuis Fiona Walker, Moulin Roty, Assembli en East End Press en meer.

   

   

De museumwinkel is geopend van dinsdag t/m zondag van 11.00 t/m 17.00 uur.