Museumwinkel


De winkel van Museum Rijswijk biedt een ruim assortiment aan boeken, kaarten en uiteenlopende cadeauartikelen. De winkel ligt bij de entree van het museum; ook zonder entreekaartje kunt u vrijblijvend binnenlopen.
In de museumwinkel kunt u terecht voor het aanschaffen van een museumkaart.

Boeken en kaarten
Er is een groot assortiment boeken over hedendaagse papier- en textielkunst, pop-up boeken en uiteenlopende publicaties over (de geschiedenis van) Rijswijk. Daarnaast zijn er boeken die verband houden met de lopende tentoonstelling(en). Tevens vindt u hier ook een grote selectie (handgemaakte) kaarten.

Catalogus
Tegenwoordig kunnen de catalogussen van de tentoonstellingen online besteld worden. Klik hier om de catalogus van de Papier Biënnale 2020 te bestellen!

Papier
Er is een grote, wisselende papiercollectie, zoals Bhutanees papier, Papyrus papier, Gampi papier, Mulberrypapier, Loktapapier, Japans Papier, katoenpapier en boombast van de moerbeiboom.


Cadeau artikelen
U vindt in de winkel leuke cadeau artikelen voor jong en oud van onder meer de volgende merken: Meri meri, Koda, Duo Design, Pa Design, +d Design, Kaiko, Piet Design, Pepin, By Textielmuseum, Samira Boon, Sparenberg designworks, Col-lec-tion, Midori Japan, Bas Kosters, Preta Wolzak, Coral & Tusk, Okonorm, Iris Nijenhuis Fiona Walker, Moulin Roty, Assembli en East End Press.


Sieraden
Tijdens de Papier- en Textielbiënnales vindt u in de winkel mooie sieraden en accessoires van bekende Nederlandse ontwerpers, zoals Els Taminiau, Francisca Henneman, Hanneke van Santen, Charlotte Molenaar en Janine Vos de Mooij.


VVV Informatiepunt
In de museumwinkel is ook een VVV informatiepunt. Hier vindt u vooral folders over musea in Den Haag en omliggende gemeenten en flyers over diverse activiteiten in de regio. Bij de balie van het museum kunt u VVV-passen aanschaffen. Het is tevens mogelijk uw aankopen in de museumwinkel te betalen met VVV passen.

De museumwinkel is geopend van dinsdag t/m zondag van 11.00 t/m 17.00 uur.