Verwacht

Lezingenavond rond het thema Opstand

17 okt 2018

Onder de paraplu van Erfgoed Rijswijk werken Museum Rijswijk, de Bibliotheek aan de Vliet, de Historische Vereniging Rijswijk, Bureau Monumentenzorg & Archeologie van de Gemeente Rijswijk, Museum Bescherming Bevolking, Historische Vereniging Buitenplaats Ypenburg en de Archeologische Werkgroep Rijswijk samen om de cultuurhistorie van Rijswijk zichtbaar te maken.

Tijdens de Maand van de Geschiedenis organiseren zij op

woensdag 17 oktober

gezamenlijk een avond met boeiende lezingen over het thema “Opstand”, met name uit de historie in de omgeving van de Hoornbrug.

Sprekers zijn:

• Hans Koot (Bureau Monumentenzorg en Archeologie van de gemeente Rijswijk).
  • Ruud Poortier (Historische Vereniging Rijswijk)
  • Hans van Rossum (Historische Vereniging Rijswijk)
  • Frans Remery (Bruggenstichting, gevestigd te Rijswijk)

Het complete programma wordt begin oktober bekend gemaakt.

Locatie: Museum Rijswijk
Aanvang: woensdag 17 oktober, 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

Kaarten à €3,00, inclusief koffie of thee zijn digitaal of persoonlijk verkrijgbaar via de website van Bibliotheek aan de Vliet, zie: www.bibliotheekaandevliet.nl óf aan de kassa (alleen pin!) van Museum Rijswijk tijdens de openingsuren.