Museumwinkel


De winkel van Museum Rijswijk biedt een ruim assortiment aan boeken, kaarten en uiteenlopende cadeauartikelen. De winkel ligt bij de entree van het museum; ook zonder entreekaartje kunt u vrijblijvend binnenlopen. 


Boeken en kaarten

Er is een groot assortiment boeken over hedendaagse papier- en textielkunst, pop-up boeken en uiteenlopende publicaties over (de geschiedenis van) Rijswijk. Daarnaast zijn er boeken die verband houden met de lopende tentoonstelling(en). Tevens vindt u hier ook een grote selectie (handgemaakte) kaarten.


Papier

Er is een grote, wisselende collectie papier, zoals:

Bhutanees papier
Papyrus papier
Gampi papier
Mulberrypapier
Loktapapier
Japans Papier
Katoenpapier
Boombast van de moerbeiboom


Cadeau-artikelen

U vindt in de winkel leuke cadeauartikelen voor jong en oud van onder meer de volgende merken:

Meri meri
Koda
Duo Design
Pa Design
+d Design
Kaiko
Piet Design
Pepin
By Textielmuseum
Samira Boon
Sparenberg designworks
Col-lec-tion
Midori Japan


Sieraden

Tijdens de papier- en textielbiënnales vindt u in de winkel mooie sieraden en accessories van bekende Nederlandse ontwerpers, zoals:

Els Taminiau
Francisca Henneman
Hanneke van Santen
Charlotte Molenaar
Janine Vos de Mooij.


VVV Informatiepunt

In de museumwinkel is ook een VVV informatiepunt. Hier vindt u vooral folders over musea in Den Haag en omliggende gemeenten en flyers over diverse activiteiten in de regio. Bij de balie van het museum kunt u VVV-bonnen aanschaffen. Het is tevens mogelijk uw aankopen in de museumwinkel te betalen met VVV bonnen

De Museumwinkel is geopend van dinsdag t/m zondag van 11.00 t/m 17.00 uur. Wilt u een product via de mail bestellen, mail dan naar info@museumrijwijk.nl